13 OctFredlördag å ingen vanlig dag! För det är Maxis 11 års dag!!!

Ja, fredagens blogg uteblev pga. trötthet….förlåt ;(

Kom hem vid 23.oo och kände mig så trött att jag valde att ta mobilen och lägga mig å lyssna på musik i hörlurarana. Det var ett skönt sätt att somna på och gick även fort ;)

Igår var det kvartsamtal på skolan, killarna fick sådana fina betyg och vitsord!! Jag var sååå rörd när jag åkte därifrån, stolt och med känslan att allt kommer att bli bra! Vidare hem till farmor och hämtade killarna som lekt där medans jag varit på möte i skolan.

Efter det for vi in till stan för att vinka av Ylva och Mattias som flyttade hem till Sverige igår. Fick lite smått och gott i en goodie bag som vi ”firat” på idag, tack!

Efter Ylvas kom Sep och hämtade upp oss för att åka och äta middag samt titta på datordelar Max önskade sig till sin födelsedag. Jag vinkade av killarna och tog tunnelbanan mot Novotel och Ann louise för  tjej kvällsträff i stan.

Tog oss vidare till Wine connection på RainHill suk. 47, trevlig restaurant med god mat och brett utbud på vin och dryck. Eftersom jag hade med mig bil in till stan och Max fyllde år dagen efter så blev det ingen sen kväll för mammanibangkok. Men en trevlig kväll med mysiga tjejer !!

Väl hemma var mamma trött och det blev soffan och musik…

Vaknade tidigt, fast det var lördag och ledigt! Men det var Max födelsedag å jag ville inte missa att sjunga med frukost på sängen innan han vaknat. Väckte stackars pojken klockan 07.00 å han kämpde med ögonen i kors att oppna presenter. Barnen tog det lungt hemma på förmiddagen, mamman passade på att träna! Sedan var det fotbollsträning vid lunch och efter det hem och vänta in Max kilkompisar som skulle komma över.

Lek, spel och bad innan det var dax för BBQ middag och som avslutades med poker och glass.

Nu blir det film mys i soffan med barnen, sista lördagen på länge nu!! ;(

Nästa lördag är jag hemma på svensk mark å mot ett nytt liv!

Nu firar vi Max 11 år och 20 min, trevlig lördag till er alla!

Kram från en 11 år gammal mammaibangkok ;)

4 Responses to “Fredlördag å ingen vanlig dag! För det är Maxis 11 års dag!!!”

 1. Tant Sigrid skriver:

  Sigrid har storlek 38 och är på ;-) tror jag om inte d där alltid trötta och sura M lägger sig i o stoppar mig… Hon bara tjatar o håller sina förmaningstal hela tiden… Usch ni skulle bara höra!!!

 2. Ö-frun skriver:

  Oj oj oj, ö-frun har inte hämtat sig sen sist! Få se om jag kan hinna gå en snabbkurs i vett och etikett innan, kanske jag också kan få hem planritningar på de eventuella ställena, som de där tokiga tantgänget kan tänkas gå till? Hm undrar va Sigrid har för storlek på skor, funderar på en vintervariant av flipp flopp till henne och mig! Då ska vi kanske klara oss? Ja hur som, det ska ju bli så kul att thailandmamman kommer hem nu! JA Birgitta å Ingrid, klart Ö-frun är på!

 3. Suss skriver:

  Låter toppen…tant Ingrid är på!! :-)

 4. Rebecca skriver:

  Hej vännen, låter som en fin födelsedag, hoppas Max är nöjd.
  Nu är det bara en fredagsmysafton kvar sedan är du här :-) Då ska vi boka in en tjej-kväll. Överväger till och med att bjuda in Birgitta och hennes vänner, Sifrid, Ingrid, Ö-frun och Annelie m.fl… De har hållt sig borta ett tag nu sedan jag fräse till att de måste börja uppföra sig! Kan ändå känna nu att jag saknar dem, de är ju ganska kul ändå de där tanterna. Ja, så får det bli :-) tant/tjejmiddag när du kommer hem Lojsis ;-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu