14 OctSöndag

Ja då var det dax att göra sista söndagsbloggen på mammaibangkok…nästa söndag är hon tillbaka till sitt vanliga forum facebook eller så för er som inte har detta kan ni även följa henne live!!

Trevligt att Ö-frun, Ingrid, Sigrid och Birgitta är på!! Hörde ryktas om en date om nån helg eller två! :) Laddar för tjejträff…så får vi se om tanterna behagar dyka upp, eller om det helt enkelt blir vilt å galet utam dem!?

Just hemma igen efter en kvälls löpning i området. Tycker jag var duktig som kom ut…har gått och funderat hela eftermiddagen,men tyckt att jag kunde få vila idag. Men efter att ha lagat middag till familjen insåg jag att det var bäst att ta ett par varv ändå! Nu sitter jag här och känner mig rätt nöjd med en ägg sallad och bloggar :)

Inser att nästa söndag har jag varit hemma i ett dygn och ifrån barnen i två. Hoppas att mamma hjärtat klarar detta nu!

Så inte ens en vecka kvar på bloggen! Men det ska hinnas med en massa innan hemfärd…

Ska uppdatera er varje dag härifrån, lovar ;)

Så idag har det alltså varit söndag i paradiset och som i dom flesta paradis slingrar det ormar… en sån träffade jag på då jag satt i min trädgård och läste bok. När jag skulle vända blad lät det extra konstigt och i ögonvrån hann jag reflektera en orm vid min vänstra fot. Gaahhh, ja ni förstår! Mamma ibangkok var i nästa sekund på bordet och i samma stund slingrade sig ormen in i busken tack och lov! Nu är det slut på trädgårdsmys helt enkelt även för mig på dom varmare breddgraderna…

På seneftermiddagen åkte vi till en BMX park för att visa killarna om det skulle vara av intresse, å ja det var det ju självklart!

Max fick testa med lånad cykel och gav sig av, sedan var det ögonshopping i butiken efter cyklar,hjälmar,skydd mm. Helt galet, men har man en snäll pappa som vill göra allt för sina pojkar så har man! Sist var det wakeboard och inköp av hela den utrustningen, innan dess BB-Gun och en massa dyra gevär och skydd…vad kommer next?? Porsche och körkort?

Annars har dagen varit lugn och behaglig, mest en vilodag inför kommande vecka.

Hoppas ni haft en mysig avkopplande helg!

Nu ska jag natta små barn i paradiset och hoppas att det är ormfritt i sovrummet!

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu