11 Novmammaibangkok numera mammaivässan, fortsätter bloggen som den glamorösa heltidsarbetande, ensamstående superkvinnan!

Ja det känns lite annorlunda att sätta sig framför bloggen igen efter så lång tids uppehåll…det som varit en del av min vardag och även ett sätt att hålla igång kontakten med nära och kära i Sverige under min tid i Thailand.

Nu har det gått 2år sedan jag flyttade tillbaka till Västerås. Mycket har hänt sedan dess men det har inte skrivits ned, har inte haft behovet eller tiden direkt.Livet har gått i 210 och jag har liksom inte hunnit satt mig ner och funderat…bara kört på, stark, duktig och tillags, levererat och presterat .

Men sedan en tid har jag varit sjukskriven vilket har gett mig möjlighet att stanna upp, reflektera och fundera över livet. När jag sedan hittade inloggningen till min gamla blogg och började läsa, kom det så många minnen och känslor att jag valde att sätta mig här igen!

Får se vad det blir av det här, kanske en dagbok för mig själv eller så delar jag den med er som tycker det är kul att kika in i min vardag.

Välkomna hit!

// Mammaivässan IMG_2651

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu