11 OctOnstorsdag

Ja, mammanibangkok slår ihop dagarna då det somnades tidigt igår…

Dagen gick inte riktigt som jag tänkt mig, efter att ha skjutsat barnen till skolan åkte jag hem för att fixa lite mail och annat småfix jag behövde göra.Klockan 10.30 tog jag bilen til lasarettet för ”rond” 2 hos tandläkaren! Ylva ringde medans jag körde så vi pratatde hela vägen fram och ända in i väntrummet. Jag såg att sköterskan titta lite på mig då jag kom, ja jag var ju 15 min tidig ;)

När jag avslutat med Ylva var det 5 min kvar och jag gick fram för att meddela att jag var där. Då visade sköterskan på min lapp att det stod 16.00 och inte 11.00 som jag trott…Å hur dum får man vara. Bara att ta bilen och åka hem.

Som tur var så var det fint väder så jag passade på att både hinna sola och träna. Klockan 14.30 var det dax för upphämtning i skolan och därifrån tog jag med barnen till lasarettet för lite mellis innan mamman skulle på återbesöket. Klockan 15,55 kom pappan och hämtade hem barnen och tur var det! Jag blev liggandes i tandläkarstolen i 2 timmar, snacka om att få träningsvärk i käken ;)

4 lagningar senare var det dax att checka ut,men ops vad dyrt det blev! 10.000 THB (2500 sek) Det var bara att ringa Sep och be om lite överföring till kortet så jag kunde lösa ut mig!

Myste hemma med pojkarna och somnade tidigt, en skön nattsömn!

Idag vaknade jag upp mitt i en konstig dröm, jag var i en konsum affär på Bjurhovda som jag skulle flytta in i….

Ja så börjar dagen, begav oss mot skolan, inser när vi är framme att Leos väska står kvar hemma i hallen. Bara att åka tillbaka å hämta. Efter det var det åter hem igen för att göra årets storstäd,vilket innefattar lister, myggfönster osv. Skurade så hårt att jag hade av kranen i köket och fick lite extra jobb att skura upp vattnet som stod som en fontän!

Men 6 timmar senare var det så rent å fint att man kunde spegla sig i golvplattorna! Typiskt mig ;)

Då tyckte jag mig vara värd ett dopp i poolen, men hann inte mera än dit så stod regnet som spön i backen. Blev träning istället.

Ganska seg eftermiddag…känner mig lite trött som jag alltid är nuförtiden…blir ju bra at komma hem till mörkret!?

Nu ligger killarna och jag i sängen och tittar på film. Ledigt imorgon så ingen direkt släcka lampan tid ikväll ;)

Sov gott! Imorgon blir det fredagsmys ;) inne i stan med Ann-Louise och förbi Ylva och vinka av dom som flyttar hem till Sverige imorgon.

2 Responses to “Onstorsdag”

  1. Rebecca skriver:

    Å nu är det lördagsmys och Max’s födelsedag. 11 år sedan mamaibangkok blev mamma. Grattis till er båda!
    Kram

  2. Rebecca skriver:

    Här är det fredagsmys, tra la la la la laaa
    Kram

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu