17 MayTorsdags träning med PW och personlig PT!

Japp då var det dax, det vi bara pratat om men aldrig kommigt till skott med ;)

Efter avlämnandet av barn i skola fortsatte jag mot fam Mellbloms för en morgon powerwalk med Maria. Tur med vädret hade vi oxå då regnet öst ner hela natten och temperaturen sjunkit till underbara 30 grader och regngrå himmel!

Maria min PT

Efter ett halvsvettigt pass på Bangkoks gator gick vi belåtna hem för lite streching ;) Undrar vad Marias maider tänkte om oss, två svettiga tjejer i olika possitioner på vardagsrumsgolvet med radio rix i bakrunden….

Efter dusch for vi sedan vidare för påhälsning i fabrikerna, första stoppet hos Martin &Marias ”Royal Kitchen”. Och sedan vidare mot våra i Bang Pu. Kollat av produktionen för våra svenska kunder och avslutade dagen med foodland och mat inköp.

Påväg från Maria och till skolan ringde jag min väninna hemma i svedala för lite uppdatering då hon inte har FB som er andra ;) Men jag tycker att det gör det hela mycket trevligare då man måste uppdatera sin status ”Live”. Nu fick jag lite abstinens och längtar efter  min Bella,  fina samtal och trevliga altan kvällar  långt in på sommar nätterna.

Barnen var trötta efter skolan idag,så det blev lite mellis och tupplur på soffan. Regnet fortsätter att smattra mot fönstrena, så det är bara att mysa inne.

Snart dax för lite thailändsk matlagning, massaman curry och ris serveras till middag ikväll.

På återseende…trevlig torsdag och helgdag för er därhemma!

utsidan kan vara grön men om insidan är lite som mitt gräs bör man se över och vårda det en smula

Dagens citat, gräset är ibland grönare på den andra sidan, men det beror på hur du vårdar det!

One Response to “Torsdags träning med PW och personlig PT!”

  1. Bella skriver:

    Nu är det inte långt kvar, snart har vi trevliga, långa, fina pratstunder med tillbehör som gott vin, god mat och glada familjemedlemmar. Vi ska planera in en girl’s night också, kanske med övernattning i något hus med mälaren som utsikt hos någon av girls’en som har det ;-)
    Hejsan hoppsan

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu