16 MayOnsdag på immigrationen…

Ja då var det dax igen ;)

Efter att ha lämnat av barnen åkte vi vidare mot immigrationen för ett sista besök innan hemfärd till Svedala.

Idag tog det bara 3 timmar och nu sitter visum och re-entry stämplarna på plats i passet! ;) En underbar känsla att veta att allt är klart och att nästa besök beräknas ske i november,vilket känns som en evighet tills dess.

Efter immigrationen släppte Sep av mig på Ekamai, för träff med planeringsgruppen inför lördagens kommande amazing race, swea, Bkk 2012. Nu har vi smitt planer och gjort förberedelser inför eventet och som avslutning går vi ut å äter middag ihop. Det ska bli en trevlig kväll som jag ser fram emot.

När vi avslutat mötet insåg jag att den tidsoptimistiska mammanibangkok var sen…klockan hade redan slagit 14.30 så det var bara att vinka in en taximoppe på gatan mot skytrain och vidare till Udom suk station. Därifrån en taxi till skolan och kom 40 min sent, men bättre sent än aldrig ;)

Efter det vidare med taxi hem och nu bara en skön kväll i lugn och ro. Imorgon blir det powerwalk med Maria och sedan en trevlig brunch ihop innan arbetet kallar.

Ha en fin kväll !

Kram/ mamman

2 Responses to “Onsdag på immigrationen…”

  1. Rebecca skriver:

    Go morgon mammabangkok och tack för väckningen! Super att höra din röst och även Max, gaaah han hade nog nästan glömt bort mig, tur att ni kommer hem snart :-) Jag har bokat fint väder under hela sommaren så att ni ska trivas sååå bra och aldrig mer vilja hem till Thailand. Ses snart kraaam

  2. Linda skriver:

    Det tar sig! Nästa gång kanske det bara tar en kvart att få allt fixat… men som sagt, november är långt borta! Innan dess ska du ju till Sverige :)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu