20 MayAvrunda helgen med mammanibangkok!

Underbart att vakna upp kl 09.00 en söndagsmorgon och känna sig pigg och glad ;) Ja, faktiskt!

tävlings deltagarna

Igår lördag firade SWEA Bkk vårfest och körde ”amazing race” runt i stadens alla vrår…Dock skippade vi området inne i stan där ”röd skjortorna” körde sitt ”race”.

uppsamlingsplats för "röd skjortorna"

Vi fick en toppen dag, så roligt att jag inte kom hem förrents 03,14 imorse! Då var det verkligen dax att lägga sig, helt knasigt galet trött efter en lååång natt på dansgolvet på Ad makers med dansglada tjejer och killar från jordens alla hörn.

Dansglada Sweor på Ad makers

Sweas planeringsgrupp bestående av Ylva,Camilla, Katarina och jag började lördagen med att möta upp alla tävligsdeltagare som anmält sig till dagens race, därefter blev det laguppdelning och första ledtråden delades ut i ett igenklistrat kuvert. Mot Benjasiri park för lite konst fotografering samt matning av sköldpaddorna i dammen.Nästa kuvert ledde dem mot Emporium, ett av Bkk större shoppingcenter.Där skulle man ta sig upp till biografen för att ta reda på den längsta filen och få nästa uppdrag för att sedan ta sig vidare med skytrain till Udom suk, där shoppig shuttle bussarna tog lagen mot Mega Bangna och Ikea.

Iväntan på tjejerna på Mega Bangna

Väl på plats i det enorma varuhuset Mega Bangna fick dom leta sig fram till informationen för att sedan hitta vidare till ikea montern som serverade snittar och blåbärssoppa! Efter en välbehövd  vätskepaus bar det vidare upp mot Ice skating och lagen skulle utse varsin is- prinsessa att utföra uppdraget ”piruett” samt ”tufftuff tåget” med övriga besökare på isen. Fullträff, alla lagen grejade det galant på sina lite olika sätt,men tog alla hem varsin poäng samt stilpoäng. När sedan nästa uppdrag delades ut var det dax för lagen att bege sig mot Ikea och hitta Katarina som satt och mös i en soffa för att dela ut nästa uppdrag och då det sista.

Lagen fick då i uppdrag att hitta 4 varor och ta kort på, sultan harestua, sommartider,torva och ett tyg som jag nu glömt namnet på. En efter en gick lagen i mål i kassa 26 där man fick lämna in resterande budgetkassa, kameror samt en köttbulle för utcheckning.

Tarja och Annicka visar stolt upp sin köttbulle i målgång..

Alla lagen kom i mål med köttbullen som man fick sina extra stilpoäng för, endel hade plockat av gamla matbrickor andra artigt frågat ägaren om ett smakrov osv. När klockan närmade sig 18.30 var det dax att ansluta sig i två bilar för att åka in till stan igen och avsluta kvällen med stor buffe med free flow of wine på ett av Bkk centrala hotell. Matfrosseri i timmarna 3 som sedan avslutades med prisutdelningen til alla lagen. Mätta och belåtna begav vi oss sedan vidare ut i natten för dans till liveband på Ad makers.

Middag på Grand Centara, Bkk

Detta var såklart en hit, det bästa sättet att avsluta en kväll i goda tjejers lag! kl. 02.30 var jag trött,svettig och ville åka hem. Fick med mig Maria som fick lifta hem med mig i min bil. Efter stoppet hos Maria körde jag raka vägen hem till sängen ;)

Idag är jag pigg och fylld av ny energi, solen lyser  och det  blir en dag vid poolen. Riktig söndagsmys hemma med barnen ;)

Men måste nog avslutas med en massage då det värker i varenda kroppsdel efter fredagens wakeboard försök… Klarade knäbräda, men hade mycket svårt att ta mig iväg på wakeboarden. Efter 3 timmars plaskande var jag mörbultad men mycket stolt att jag gjort ett tappert försök och säkert gett en å annan ett gott skratt att inleda helgen på! Efter vattenlek,körde jag hem med barn och två  klasskompisar som hade övernattning och tacos mys hemma hos oss.

Trötta killar efter fredagens vattenaktiviteter

Ja det var en fartfylld helg som jag sent ska glömma, tack alla som gjort denna helg oförglömlig ;)

Och tack ni läsare som följer mitt liv och vardag i Bangkok ;)

På återseende…

3 Responses to “Avrunda helgen med mammanibangkok!”

  1. Rebecca skriver:

    Va kul du har hela tiden å vilken energi. Jag skulle behöva massage bara efter att ha läst din blogg. I dag fick jag träffa en del av mammaibangkok i form av hennes fader som sprang runt på Ica Maxi letandes efter picnic-mat i det underbara vädret.
    Kram

  2. Linda skriver:

    Det låter som om du har haft en toppenhelg :)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu