06 OctFredag, tacomys med AnnLouise och barnen!

Hej på er mitt i fredagsnatten…

Här sitter jag nyvaken med en kaffe och undrar när jag somnade igår?! Galet trött hela tiden, å när AL åkt vid 21.00, efter att ha städat undan måste jag ha satt mig i soffan och somnat! ;)

Jag har iallafall fått min skönhetssömn och laddar nu inför en heldag med fotbollsmatch för pojkarna och sedan iväg på 40- års pataj ;) Marias Martin fyller år och ikväll är det djurmönstrat som gäller!! Hahha, får se när man kommer isäng inatt!

Dagarna tickar på här i Paradiset, inser att om 14 dagar står jag på Arlanda! Lämnar ett” liv ”bakom mig för att ta steget in till mitt nya, både otroligt pirrigt och dö läskigt… eller hur jag nu ska formulera mig så det blir rätt…

Vad jag menar är att jag känner mig lycklig att äntligen våga ta steget ,jag har ett spännade/roligt jobb som väntar och jag har träffat min kärlek, äntligen efter alla dessa år av saknad  får jag älska igen. Det finns mycket possitivt i livet just nu ;)

Vill inte tänka tanken eller låta ett stygn av oro förstöra denna känsla, men i ryggsäcken bär man med sig känslor som ibland gör sig påminda och skrämmer…Ska släppa taget, våga tro, våga vara och våga lita !  (tur att min ”ryggsäck” är en Chanel väska och inte en stor Kånken rygga du Per! )

Ja så tillbaka till fredagen, som nu var igår!

Dagen började med avlämning i skolan, vidare hem för att dammsuga och skura golven som har en förmåga att skita ner sig ;(

Fortsatte med ett sprinterlopp på gymmet och svettig hoppade jag sedan i in duschen för att svalka min kropp.

Klockan 10.00 hängde jag på låset hos Ikea och blev inbjuden på Frukostiväntan på Annika som var påväg från stan. Vi hade sedan ett racerlopp av shopping på varuhuset, införskaffade möbler till vårt slummen projekt.

Klockan 14.00 var vi färdiga och Annlouise anslöt sig till oss på Bangna. Dax att hämta pojkarna i skolan och hem för att mysa fredag.

Det blev tacomiddag, frukt och bakelser och ett glas gott rött. Stackar AL som jobbat natten innan, blev så trött att jag fick sätta henne i en taxi tillbaka till sitt hotel klockan 21.00. Själv röjde jag undan disk och annat för att sedan krascha i soffan med barnen.

Vaknar upp till en fin lördagsmorgon och har en hel lång dag framför mig! Trevlig helg på er alla fina människor ;)

 

2 Responses to “Fredag, tacomys med AnnLouise och barnen!”

  1. Sussielo skriver:

    …med undantag av en å annan date med Birgitta å Ingrid så klart!! Haha :-)

  2. Rebecca skriver:

    Låter som dina dagar är fyllda av en massa roliga saker, passa på att njuta för snart är det vanligt Svenssonliv som gäller i gen :-)
    Kram

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu