03 OctIdag kan jag lägga till trädgårdsmästare på mitt CV!

Efter motionsturen på gymmet imorse, tyckte jag att det lika gärna kunde svettas ner lite mer i kläderna. Så röjde i djungeln som senare visade sig vara min trädgård!! Å klippte inte till en enda orm idag :)

Ja det var ju tokigt att jag inte tog några ”före” kort, men dock efterkort blev det…

Sedan var det dax att hoppa in i duschen och vidare iväg till poolen för att svalkas lite. Tog en liten tupplur på luftmadrassen bara för att jag kunde! Sedan vaknade jag av att telefonen plingade till och klockan var dax att gå hem.

Snabbdusch och påklädning för att sedan bege mig in till city och möte med Sam på Unicity.  Vi hade ett bra möte, jag ska ju flytta och detta var det sista nu innan jag åker.

Efter mötet gick jag tillbaka till bilen som jag ställt på Ann-louise hotell några kvarter från vårat möte. Å vem springer jag på om inte Ann-louise på vägen mot bilen ;) Ibland känns en stor stad så liten…

Hon skulle vidare på shopping, så vi bestämde att vi ses på fredag hemma hos mig. När jag senare vände mig och började gå kom en fågel med fullt flax rakt på mit huvud! Vet inte om jag ska tolka det som tur eller otur !? Men tog det försiktigt hela vägen hem!!

Ja det var min dag, en lugn kväll hemma. Oväder ute, men vad gör det när man sitter i soffan innomhus! ;)

 

Natti natti

Mammanibangkok

2 Responses to “Idag kan jag lägga till trädgårdsmästare på mitt CV!”

  1. Sussielo skriver:

    Skulle trötta otilräckliga jag också behöva…en tur på luftmadrasse, en massage eller kanske bara läsa bok.

  2. Rebecca skriver:

    Missade att skriva och gratta dig på bloggen igår men jag kompenserar med telefonsamtal :-)
    Välkommen som medlem till ”Vi 37-åringar”!
    Verkar som du vekligen njuter och uppskattar att bara kunna göra, bara för att du känner för det, bra Lojsis! En tupplur på luftmadrassen, ahh.Låter som ljuv musik i dessa fryssna svenska öron.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu