30 SepSöndag i ett hett paradis…

Ja, det hade inte kunnat bli bättre väder , och just en dag som denna då det utlovats det värsta ovädret på hela året!

Vaknade sent, sov faktiskt till 10.00 idag.Händer sällan!

Kastade på mig träningskläderna och begav mig mot gymmet. Svettigt träningspass gjorde min start på dagen ;)

Efter iskall dusch och bikinin på blev det frukost i trädgården, havregrynsgröt med lingonsylt. Å en kaffe på det ;)

Solens strålar var varma så jag orkade inte sitta kvar ute. Det fanns ju lite att göra inne…som alltid. Pojkarna hade kompis på övernattning och när killarna kommit tillbaka från poolen var det dax att servera lunch.

Efter det lite bokläsning och faktiskt jobb gjort på datorn som jag dragit på…

Dagen har bara gått av farten och nu sitter vi här i soffan och tittar på film. Läggdax för 30 min sedan, men alla vill se klart så skjuter på det idag.

Har pratat med Sep om framtiden och vi har nu kommit fram till att barnen stannar hos honom fram till Juni, alltså läsåret ut.

Jag åker hem den 20 e oktober. Börjar att jobbat igen, har fått en tjänst som erbjudits mig! Jag är jätte glad för det, men kommer dö av längtan efter mina barn…

Men till sommaren ska jag ha jobbat in mig på nya arbetet, sparat pengar och fixat en lägenhet för mig och pojkarna. Det är planen nu, jag får hålla fast vid det och den tanken och vara fokuserad att nå det dit jag vill! Visualisera ;)

Livet tar en ny väg, jag släpper taget och börjar om. Med kärleken känner jag mig stark och vågar tro att det kan bara bli bättre!

Trevlig söndag till er,

mammanibangkok

 

 

 

4 Responses to “Söndag i ett hett paradis…”

  1. FNhustru i BKK skriver:

    Vad su är stark Lojsa. Jag ffår ett par tårar i ögonen… trist att du ska lämna Thailand men vad kommer väl SWEORNAS saknad att vara efter dig gentemot din saknad efter dina barn… och sedan barnens saknad efter sin mamma… oj,oj,oj – MEN jag tror på dig och det kommer att bli så bra med en lycklig och kär mamma för barnen!
    Många kramar och stort Lycka till!!!

  2. mammaibangkok skriver:

    Å Linda, det hade ju varit så trevligt. Har ju inte hunnit vara ute hos er än…Men tyvärr så är vi inbjudna till en annan vän just den 3e. Vi får helt enekelt ta det vid nästa tillfälle ;) Tack för inbjudan och hoppas att ni får all lycka i huset med taklagsfesten! Kram

  3. Pappanivässan skriver:

    Ser så mycket fram emot att du kommer hem! Kärleken jobbar för oss båda och jag räknar dagarna

  4. Linda skriver:

    Oj här händer det grejer :) Kul, då blir vi ju samordnarkollegor :) Då kan du ju komma på fest hos oss också… 3/11. Bjöd inte in dig eftersom det ju är lite långt att åka från Thailand till Lycksta …. Då ses vi snart:) Kram Linda

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu